Monday, 12 January 2015

Circus

Si no tenim sentit de l'humor anem perduts... Fins i tot encara que ens sembli que ens falten molt al respecte, un no és humiliat si no es deixa humiliar. És molt difícil de vegades, doncs ens prenem molt seriosament qui som i no sabem reaccionar adequadament, ni que sigui comptant fins a deu.

Aquests dies es parla molt de la matança de 12 caricaturistes per part de fanàtics religiosos, etc, etc... Doncs si són fanàtics o no, religiosos o no, tant li fa. El problema en general és les constants matances cada dia pel mateix tema, ens prenem massa seriosament a nosaltres mateixos. Desgraciadament, sovint l'opressió i la supressió és tan forta, que ens hem de defensar, és comprensible... Doncs aquests que oprimeixen i suprimeixen també haurien d'aprendre a ser més alegres, i deixar els altres estar...

Jo no entenc quina obsessió hi ha en controlar els altres, el nostre entorn, els altres ésser vius... No ho he entès mai. I suposo, que en certa mesura jo també exerceixo control, però, si us plau, afluixem tots una mica. Siguem menys egoistes, menys colonialistes, menys tirans, menys fanàtics, menys intolerants. Tranquil.litat, si us plau, que la vida són dos dies i no cal convertir-la en un circ ple de llàgrimes de pena, sino en un circ ple d'alegria i respecte.

Monday, 5 January 2015

Puzzle

Triangular, rodó, quadrat, trapezoide, petit, gran, amb relleu, sense, de mil formes. Verd, blau, rosa, lila, groc, taronja, vermell, negre, gris, irisat, blanc. De fusta, de cartró, de tela, de menjar, de plàstic, de paper, d'oli, d'aigua, de ceràmica, de pedra. Dibuixat, fotografia, pintura, grafitti, colors naturals, gravat, collage. Paisatges, animals, obres d'art, objectes quotidians, retrats, portades, natura, ciutats, pobles, rius, mars, muntanyes, ponts. D'una peça a l'infinit, passant per dues, cinc, deu, vint, cinquanta, cent, mil, deu mil. Tots es poden resoldre, fins i tot els que tenen peces trencades o perdudes, només cal paciència i temps. Sembla que no, però tots en tenim.