Monday, 24 October 2011

Stop holding the line

Una línia separa el cel i la terra com si uns gegants poderosos la tibessin de cada cantó. Tibant i aguantant a tota hora d'estiu, desafiant el sol que il.lumina el cel blau i reflecteix el seu poder sobre la mar.

La calor es fa insuportable i els gegants segueixen aguantant i estirant, fins que un dia, com fuetats per un huracà furiós arriben uns núvols plens de vent i de pluja i que, com les peces d'un puzzle, es van unint fins a cobrir tot el cel d'una capa blau fosc-gris-verd-negrós-violeta.

Amb la força de les mans invisibles d'uns déus capriciosos, esclaten entre llamps i trons i comencen a desbordar la terra i la mar d'una aigua que poc a poc va borrant la línia tibada pels braços cansats d'uns gegants, que no poden sinó sucumbir davant la fúria divina.

Deixeu de tibar, gegants, els déus han arribat per retornar a la natura, el poder que se li ha concedit.

Thursday, 20 October 2011

Idiota

A veure si ens entenem. Follow the leader, no? Aquesta és la idea. Si sóc diferent, molesta, si no segueixo al "leader", molesta, si tinc un mal dia, també molesta i si discuteixo la opinió, encara molesta més i aleshores toca fer-me vida impossible.

Aquí un fa el que li dóna la gana, però jo no puc. MMMMFFFFFF!!! N'estic fins la pera! Sempre intentant portar-me bé amb els altres només fa que donar-me disgustos. Si alguna vegada a la vida he fet el que em passava pels nassos, aleshores sembla que ningú no em deia res.

Què passa? M'he tornat idiota o què???????? El tema és que no puc evitar que la mala gent em faci fàstic i per això em fan la vida impossible. I tampoc puc evitar enfadar-me quan me la foten, i encara menys puc evitar engegar a tots aquells que em diuen que no m'enfadi, au vinga!!!!

PD: Els vells de Barcelona em tenen fregida ocupant els seients de l'autobus i a més no pagant A TOTES HORES del dia, HI HA GENT QUE TREBALLA I TAMBÉ VA CANSADA!!!!

Tuesday, 11 October 2011

Tribute for Steven

The 16th of October will be a day for joy, a day for remembering, a day for Steven and his path to heaven. Laura has been strong enough and loved him so much, she will be able to celebrate her great love and passion for him surrounded by all their friends and family.

He played at Ma.Mentor, and the first time I heard a song from them I was having a really nice lunch at Laura's and Steven's with good company. I met him twice or three times, nearly the same times I met Laura, and I truly liked this beautiful couple.

A really nice guy and a really brave girl. They met and fell in love so quickly... They lived together for a while and they got married in New York at fall, it was a the most romantic wedding of the city of glass. Beautiful, True Love, so much in love with each other, we all know it will never ever end.

Love bless you both!

Saturday, 1 October 2011

Alive Carla

La meva preciositat, la nineta més maca, una petita joia que ja forma part de la meva vida com la de la gent que m'envolta i m'estimo.

La Carla és un petit tresor nascuda el 30 de setembre de 2011 que tots els àngels de la guarda cuidaran, i amb uns pares meravellosos que es mereixen tot el millor.

Bonica, tots els que estem al teu costat t'estimarem sempre! Benvinguda Carla!