Sunday, 29 August 2010

Pau

I felicitat. No tenint gaire es pot ser la persona més feliç del món, el més important és tenir la companyia perfecta i sobretot estar tranquil un mateix. Això tampoc és una cosa fàcil d'aconseguir, almenys en el meu cas. Tot porta anys, l'aprenentatge de la vida és una cosa lenta, i mica en mica es va fent.

Ara mateix el que necessito és pau. La persona que tinc al costat me la dona. I agraeixo profundamento a totes les persones que m'han acompanyat fins aquí perquè són elles les que m'han fet com sóc, i gràcies a elles jo estic aquí. No sé si és bo o no, però és així. Moltes gràcies a tots.

Wednesday, 25 August 2010

Les miniatures d'Ucraïna

Andorra és un país, té ambaixades i també un consulat, el d'Ucraïna. L'artista Nikolaï Siadristy va anar a Andorra i li va agradar molt. Suposo que aquest és el motiu pel qual els dos països estàn units en certa manera.

Aquest artista fa les miniatures mès petites del món, són treballs de microscopi, totalment impressionant. Les miniatures s'uneixen a la grandesa de les muntanyes del Pirineu.

El museu que duu el seu nom es troba a Ordino, Andorra, i comparteix sales amb un munt d'icones religioses russes i ucraïneses. La veritat és que el museu és com entrar en la història de l'art d'Ucraïna. El consulat més interessant que he vist mai.

Thursday, 19 August 2010

Mini holidays

Anem a Andorra, a relaxar-nos un parell de dies.

Les vacances amb el Rubén sempre són així... Un dia a Llançà, un altre Figueres, una altre a Sant Pol, tres dies a Roma... Bé, anem fent el que podem!!!

A mi treballar no em fa res, tot el contrari, m'encanta ocupar el meu temps sent útil. Però donaria el que fos per poder-me relaxar uns poquets dies més.

Però prou de queixar-me, que hi ha persones, animals i plantes que pateixen molt més.

Sunday, 15 August 2010

Self-storage

Hauria de començar a pensar en desempallegar-me de trastos. Suposo que el fet de guardar coses fa que la memòria tingui més espai. Tots els objectes que es posseeixen son trossos de memòria materialitzats, així el cervell té més espai per teballar i assumir coses noves.

Bé, si no és així és igual, tinc massa trastos i per això hauria de desfer-me d'ells, però em costa molt, i això que he visut en un munt de llocs i ja hauria d'aprendre a no acumular. Crec que ho estic aconseguint, en un any que porto vivint a Barcelona no he comprat res! Amb internet i biblioteques ja no cal omplir-se la casa de material.

Al Ruben li demano que ho faci també, però és injust, ell també té dret a acumular si vol, però em sembla que de veure la meva quantitat de coses inútils se n'adona que no cal fer-ho. No ho sé...